Gratis voor ouders: Start nu al jouw vakantiepuzzel voor de zomer van 2024

Schrijf je nu in!
Deelname aan dit webinar kost € 30,00. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.
Bekijk webinar

Gratis voor ouders: Start nu al jouw vakantiepuzzel voor de zomer van 2024

Ben je ouder van een kind met een handicap? Dan kan je dit webinar gratis bekijken met een kortingscode. Die vind je terug in de Facebook-groep De Ouders ‘mijn kind, bijzonder kind’ of vraag je op via info@deouders.be. Professionals betalen 30 euro.

Het lijkt misschien een beetje vreemd om in putje winter te moeten gaan nadenken over de zomer van 2024. En toch is dit belangrijk. Zeker voor onze bijzondere gezinnen! De meeste organisaties starten in of vlak na de kerstvakantie namelijk al de inschrijvingen voor hun zomerkampen. En die zijn vaak meteen volzet. Wil je zonder zorgen de zomerregeling kunnen plannen? Dan volg je best ons webinar.

In het webinar geven we je een heel breed aanbod van gekende kampjes maar ook van nieuwe, leuke initiatieven waar jouw bijzonder kind meer dan welkom is. Daarnaast laten we je kennis maken met aangepaste vakantieverblijven voor een ontspannend verblijf met het hele gezin. We geven je ook voorbeelden van hoe je een gepersonaliseerde vakantiekalender kan maken. Ten slotte vertellen we je op welke tegemoetkomingen je recht hebt bij kampjes en vakantieopvang. Dit alles en nog zoveel meer leggen we jullie uit in dit bondig maar heel praktisch webinar. Want een zorgeloze vakantie, dat verdient iedereen!
Presentatie door

Wendelien De Baere
​​​​​​​
Voor meer informatie zie www.deouders.be

Duur
max 90 min

Deel dit webinar